Geef ’ns iTunes cadeau.

Als je een iTunes Card of ander iTunes-cadeau geeft, mag de gelukkige ontvanger zelf zijn cadeau uitkiezen in de iTunes Store, App Store, iBooks Store of Mac App Store.

iTunes Cards

De iTunes Card is het ideale cadeau. Hij is in verschillende bedragen verkrijgbaar bij Apple of bij een van de duizenden andere verkooppunten. Ontvangers kunnen zelf hun eigen cadeau kiezen door hun Card in te wisselen in de iTunes Store, App Store, iBooks Store of Mac App Store.
Koop een iTunes Card bij de Apple Online Store
Meer informatie over iTunes-cadeaus voor bedrijven

iTunes-cadeaus per e‑mail

iTunes-cadeaus zijn ideaal voor elke gelegenheid. Je kunt je cadeau namelijk direct vanaf je iOS-apparaat of computer kopen in de iTunes Store.2 En voor elk gewenst bedrag (in hele euro’s) tussen € 10 en € 100. Je kiest simpelweg een thema en zet daar een persoonlijk bericht in. Vervolgens verstuur je je cadeau direct per e‑mail of kies je een tijdstip uit om het later te laten bezorgen. De gelukkige ontvanger kan daarna zelf iets uitkiezen: nummers, films, apps, games, boeken of iets anders.
Koop een iTunes-cadeau
Wissel een iTunes-cadeau in

Muziek, apps en meer cadeau.

Je neefje is vast heel blij met de nieuwste combatgame. En je beste vriend is vast ook weg van dat album waar jij geen genoeg van kunt krijgen. Je hoeft alleen maar naar de iTunes Store, iBooks Store of App Store te gaan en daar de muziek, films, apps, boeken of games uit te zoeken die je cadeau wilt geven. Op je computer klik je op het pijltje naast de prijs en kies je ‘Geef cadeau’. Op je iOS-apparaat tik je op de deelknop bovenaan het scherm.2 De ontvanger krijgt automatisch een e‑mail. Met één klikje wordt je cadeau direct gedownload.

Een muziekrekening regelen.

Je kunt je kinderen op een legale manier muziek laten downloaden: via een kredietaccount. Met een kredietaccount kunnen ze elke maand een vast bedrag besteden in de iTunes Store, App Store, iBooks Store en Mac App Store. Zo hebben ze jouw creditcard niet nodig om iets te kopen en bepaal jij hoeveel ze mogen uitgeven.
Regel een muziekrekening