Eén kastje, zoveel eenvoudiger.

De televisie van nu is in vele opzichten nog nooit zo goed geweest. Met geweldige series. Een bijna duizelingwekkende hoeveelheid opties. En de manier waarop je kijkt, is door apps totaal veranderd. Dankzij die apps bepaal je zelf wat, wanneer en waar je iets bekijkt. Toch zagen we iets over het hoofd toen we dit nieuwe tv‑tijdperk betraden: de algehele ervaring van het tv‑kijken. Dankzij Apple TV wordt alles veel eenvoudiger. Hij is zo ontworpen dat je makkelijk je weg vindt en zonder beperkingen kunt genieten van deze nieuwe wereld vol video-apps. Apple TV heeft alles wat je nodig hebt voor het tv-kijken van nu.

Entertainment-appsApps. Zo kijk je nu tv.

Met apps gaat er een wereld voor je open. Alleen jij bepaalt wat je kijkt en wanneer je dat doet. Apps als Netflix, MUBI, Hopster en Red Bull TV geven je toegang tot allerlei vormen van entertainment, van de grootste films tot het laatste nieuws en het weerbericht voor morgen. Verder zijn er kinderseries, live-muziek, concerten, podcasts en nog veel meer.

Met zoveel video-apps kun je nooit meer zeggen dat er niets op tv is.

Apple TV RemoteJe tv werd bediend met knoppen. Nu met Touch.

De Apple TV Remote heeft een gevoelige Touchpad. Door je duim erover te bewegen, kun je snel en nauwkeurig navigeren op het televisiescherm. Je kunt er ook het volume op je tv of AV-ontvanger mee regelen. En dankzij Bluetooth hoef je de afstandsbediening niet meer op je tv te richten. Apple TV pikt de signalen altijd op, hoe je de afstandsbediening ook houdt.

Games en meerKijk eens wat je tv allemaal kan.

Verover planeten vanuit je zetel. Gebruik je vloerkleed als yogamat. Of ga in pyjama op huizenjacht. Met Apple TV gaat er een hele nieuwe wereld voor je open, gewoon in je woonkamer.

Je muziekApple Music, laat je horen.

In de uitgebreide catalogus van Apple Music vind je altijd wel muziek die bij je stemming past. Je kunt natuurlijk ook iets kiezen uit je eigen collectie. En je beluistert het allemaal op de beste speakers in je huis. Geniet van originele programma’s, films en content die je nergens anders vindt. Beats 1 radio brengt een wereld aan muziek bij je thuis.1

Je foto’s en video’sIedereen die je kent, komt op tv.

Alle foto’s en video’s die in je iCloud-fotobibliotheek en gedeelde albums staan, kun je in volle glorie bekijken met Apple TV. De functie ‘Aandenkens’ in iOS 10 zoekt automatisch recente foto’s en video’s bij elkaar (ook als je die al een tijdje niet had gezien) en maakt er mooie verzamelingen van waarmee je op het grote scherm kunt pronken. Zo beleef je de leukste momenten steeds weer opnieuw.

Bedien het grote scherm vanaf je kleine scherm.

Als je de Apple TV Remote-app downloadt, kun je Apple TV bedienen met je iPhone of iPod touch. Zo kun je zoeken naar films of muziek, tekst invoeren via het toetsenbord of navigeren met Touch- en vingerbewegingen. Je kunt er zelfs games mee spelen die gebruikmaken van de versnellingsmeter en de gyroscoop.

Lees meer in de App Store

Deel foto’s, presentaties, websites en nog meer met AirPlay.

Met AirPlay kun je datgene wat op je iPad, iPhone, iPod touch of Mac te zien is draadloos streamen naar je tv. Zo kun je heel gemakkelijk foto’s, webpagina’s en Keynote-presentaties laten zien op een groot scherm, voor een groter dramatisch effect.

Bekijk wat er nieuw is aan tvOS.

Meer informatie

Haal nog meer uit je Apple TV.

Bestel accessoires