Kom in beweging. Blijf connected.

Volg hoe actief je bent. Hou je work-outs bij. Monitor je gezondheid. Blijf up‑to‑date en hou contact met de mensen die belangrijk voor je zijn. Met Apple Watch Series 1 doe je het allemaal razendsnel, dankzij een krachtige dual‑coreprocessor.

Vanaf € 339.

Volg en deel hoe actief je bent.

Je ringen voor Staan, Bewegen en Trainen geven precies aan hoe actief je dagelijks bent en motiveren je om vaker te bewegen tot de ringen helemaal gesloten zijn. Vraag Siri om je een seintje te geven als je te lang zit. Bekijk hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Probeer elke dag een half uur actief te zijn. Dat hoeft niet per se in één keer. Deel en vergelijk je Activiteit-ringen met je vrienden om elkaar te motiveren. Of maak er een wedstrijdje van om te zien wie zijn ringen als eerste gesloten krijgt.

Hou je work-outs bij.

Kies uit diverse work-outs voor binnen en buiten, zoals fietsen, hardlopen en crosstrainen. Stel jezelf vervolgens een doel en ga ervoor. Wat je favoriete work-out ook is, Apple Watch Series 1 houdt nauwkeurig al je inspanningen bij. Je kunt tot wel vijf meetgegevens tegelijk laten weergeven en zelfs onderdelen markeren.

Monitor je gezondheid.

Omdat Apple Watch Series 1 altijd om je pols zit, is het een stuk makkelijker om bewust met je gezondheid bezig te zijn. Je kunt bijvoorbeeld je hartslag in de gaten houden, je stressniveau in goede banen leiden, of andere voor jou relevante apps toevoegen. Op die manier krijg je een completer beeld van jezelf.

Lees meer over de nauwkeurigheid en beperkingen van de hartslagsensor

Doe alles razendsnel.

Met zijn snelle dual-coreprocessor staat Apple Watch Series 1 altijd voor je klaar. Je favoriete apps zijn direct zichtbaar en helemaal up‑to‑date. Zo kun je in no time aan de slag. Bijvoorbeeld om je Activiteit-ringen te bekijken, je agenda te checken of een appje te beantwoorden.

Gloednieuwe bandjes.

Shop nu