Lang leve gezonder leven.

Volg hoe actief je bent. Hou je work‑outs bij. Monitor je gezondheid. Met Apple Watch Series 1 doe je het allemaal razendsnel, dankzij een krachtige dual-core­processor en de geavanceerde nieuwe features van watchOS 4.

Vanaf € 269

Volg en deel hoe actief je bent.

De ringen Staan, Bewegen en Trainen geven precies aan hoeveel je dagelijks beweegt. Check of je te veel zit, hoeveel calorieën je hebt verbrand en het aantal minuten dat je actief was. Je kunt je ringen ook delen met vrienden. Dankzij de nieuwe features voor slimme coaching en maandelijkse uitdagingen bereik je je doelen makkelijker.

Lees hoe je je Activiteit-ringen op Apple Watch vol maakt

Hou je work‑outs bij.

Kies uit verschillende work-outs voor binnen en buiten. Van fietsen en rennen tot roeien en intensieve intervaltraining. Tik op je scherm en… start. Elke beweging wordt nauw­keurig gemeten. Je kunt je Apple Watch ook koppelen met compatible fitnessapparaten.1 Zo lopen je data overal synchroon.

Monitor je gezondheid.

Omdat je je Apple Watch toch altijd om hebt, kun je hem ook gebruiken om bewuster met je gezondheid bezig te zijn, stress te verminderen en meer inzicht in je hartslag te krijgen. Zo ontvang je dagelijks een overzicht van je hartslag tijdens rust, activiteit en herstel na een work‑out.

Lees meer over de nauw­keurigheid en beperkingen van de hartslagsensor

Dual‑core­processor.

Met zijn dual-core­processor is Apple Watch er altijd klaar voor. Je favoriete apps zijn direct zichtbaar en helemaal up-to-date. Zo kun je in no time aan de slag. Bijvoorbeeld om je Activiteit-ringen te bekijken, een route­beschrijving op te vragen of een bericht te beantwoorden.

Kies een model. Een bandje erbij. Maak hem uniek.

Naar het interactieve overzicht

Bandjes voor elke stemming.

Bestel nu