De tv die iedereen kan bedienen.

Apple TV is voorzien van hulp­technologieën die iedereen toegang geven tot de toekomst van televisie. Ook zonder geluid mis je geen enkele nuance van comedy’s. Je weet wat er in elke film­scène gebeurt, ook zonder het te zien. En je kunt non‑stop series kijken zonder één keer de remote te pakken.

VerbeterdBijschriften voor spraak en geluiden en ondertitels voor doven en slechthorenden

Apple TV ondersteunt bijschriften, zodat doven en slechthorenden optimaal kunnen genieten van duizenden films. Als je een film koopt of huurt in de iTunes Store, let dan op het CC- of SDH-symbool. Je kunt bijschriften zelfs aanpassen met behulp van verschillende stijlen en lettertypen. Zo kun je bijvoorbeeld een grotere stijl met een rand kiezen, zodat de tekst beter leesbaar is. Gebruikers van VoiceOver die doof en blind zijn, kunnen via hun brailleleesregels beschikken over Apple TV-ondertitels en bijschriften voor spraak en geluiden.

Snelkoppeling naar toegankelijkheids­features

Met de snelkoppeling naar toegankelijkheids­features kun je bijschriften direct in- of uitschakelen. Als dit eenmaal is ingeschakeld op Apple TV, heb je met drie klikken op de menuknop direct toegang tot de toegankelijkheids­features van je keuze.

Toegankelijk­heids­features inschakelen op Apple TV.

    1. Open Instellingen en kies Algemeen.
    2. Selecteer Toegankelijk­heid.
    3. Schakel vervolgens de features in die je wilt gebruiken.