De tv die iedereen kan bedienen.

Apple TV is voorzien van hulp­technologieën die iedereen toegang geven tot de toekomst van televisie. Ook zonder geluid mis je geen enkele nuance van comedy’s. Je weet wat er in elke film­scène gebeurt, ook zonder het te zien. En je kunt non‑stop series kijken zonder één keer de remote te pakken.

Bijschriften voor spraak en geluiden en ondertitels voor doven en slechthorenden

Bijschriften voor spraak en geluiden op Apple TV

Isle of Dogs is verkrijgbaar via iTunes

Apple TV ondersteunt ondertitels, zodat doven en slecht­horenden optimaal kunnen genieten van tv-series en duizenden films. Als je een film koopt of huurt of een tv-programma koopt in de iTunes Store, let dan op het CC- of SDH‑symbool. Je kunt ondertitels zelfs aanpassen met behulp van verschillende stijlen en letter­typen. Zo kun je bijvoorbeeld een grotere stijl met een rand kiezen, zodat de tekst beter leesbaar is. Gebruikers van VoiceOver die doof en blind zijn, kunnen via hun braille­leesregels beschikken over Apple TV-ondertitels voor spraak en geluiden.

Snelkoppeling naar toegankelijkheids­features

Met de snelkoppeling naar toegankelijkheids­features kun je bijschriften direct in- of uitschakelen. Als dit eenmaal is ingeschakeld op Apple TV, heb je met drie klikken op de menuknop direct toegang tot de toegankelijkheids­features van je keuze.

Bijschriften voor spraak en geluiden op Apple TV

Isle of Dogs is verkrijgbaar via iTunes

Toegankelijk­heids­features inschakelen op Apple TV.

    1. Open Instellingen en kies Algemeen.
    2. Selecteer Toegankelijk­heid.
    3. Schakel vervolgens de features in die je wilt gebruiken.