Apple Watch herkent alle manieren waarop je beweegt.

Apple Watch houdt je dagelijkse activiteiten bij, meet je sportprestaties en moedigt gezonde gewoontes aan. En omdat Apple Watch ontwikkeld is vanuit het oogpunt van toegankelijkheid, krijg je nauwkeurige fitnessgegevens ongeacht hoe je beweegt, voel je een subtiel tikje als het tijd is om naar een vergadering te gaan, of hoor je een voorgelezen tekstbericht.

Taptic Engine

Voor Apple Watch hebben we een manier gevonden om technologie een persoonlijke touch te geven. De Taptic Engine verzorgt lineaire aandrijving binnen Apple Watch die haptische feedback geeft. Je voelt een tikje op je pols zodra er een melding binnenkomt. Ook kun je ‘Prominent voelbaar signaal’ inschakelen. Daarmee krijg je bij veelvoorkomende meldingen eerst een waarschuwing. Zo mis je nooit meer een bericht, e‑mail of belangrijke gebeurtenis.

Monogeluid

Als je een Bluetooth-koptelefoon op hebt, mis je misschien een deel van het geluid als je aan één oor doof of slechthorend bent. Stereo-opnamen hebben namelijk vaak een apart geluidsspoor voor links en rechts. Apple Watch biedt de mogelijkheid om beide audiokanalen in beide oren te horen en om het volume aan één kant hoger te zetten. Stem dus af op je persoonlijke voorkeur.

Informatiebronnen

Support

Handleidingen

Ontdek de ingebouwde toegankelijkheidsfeatures voor mensen met gehoorproblemen.