Bekijk de video

University of Kentucky
Verenigde Staten

Studenten van nu krijgen

de opleiding van morgen.

33.000studenten
1:1 iPads voor leerlingen

De University of Kentucky is opgericht in 1865 in Lexington en is het belangrijkste openbare onderzoeks­instituut in de Amerikaanse staat Kentucky. De ruim 33.000 studenten van de universiteit, onder wie veel eerste­­generatie­­studenten uit gezinnen met een laag inkomen, ontvangen allemaal een iPad, Smart Keyboard en Apple Pencil om digitale gelijkheid te ondersteunen. En in het kader van het bredere Smart Campus-initiatief biedt de universiteit de docenten en medewerkers de keuze uit verschillende devices, wat zorgt voor een naadloze en inclusieve ervaring voor iedereen.

“We richten ons volledig op het succes van de studenten, en ons iPad-initiatief is het middel dat we gebruiken om dat te bereiken”, vertelt dr. Eric Monday, Executive Vice President for Finance and Administration. De universiteit realiseerde het doel om de afstudeer- en retentie­cijfers te verhogen naar respectievelijk 70% en 90%, en dat alles zonder de jaarindeling te veranderen of de toegangs­­voorwaarden aan te scherpen. En met 60% minder IT‑kosten over de hele linie blijft iPad een financieel slimme keuze om de belangrijkste zaken te ondersteunen.

“Als een derde van onze studenten als eerste in hun gezin een opleiding in het hoger onderwijs volgt, willen we er alles aan doen om de voorbereiding op hun studie in goede banen te leiden”, aldus dr. Kirsten Turner, Vice President for Student Succes. “Zo hebben ze de beste kans op een succesvolle toekomst.”

”iPad zorgt voor gelijke kansen, zodat ook studenten uit achter­gestelde community’s toegang krijgen tot de beste technologieën.”
Dr. Eli Capilouto President
University of Kentucky

ALLE VERHALEN

Leerlingen op elk niveau succesvol maken.

Ontdek alle succesverhalen

Apple en het hoger onderwijs

Ontdek hoe Apple technologie hogescholen en universiteiten in staat stelt om de wereld te verbeteren.

Meer informatie