Maak meer mogelijk op de campus met Apple technologie.

De geavanceerde producten en diensten van Apple zijn ideaal voor universiteiten, hogescholen en alle andere vormen van hoger onderwijs, en helpen je studenten op alle fronten te slagen.

Aan de slag

Ondersteuning en diensten

We staan voor je klaar.

Met onze diensten zorgen we dat je studenten, docenten en medewerkers snel en probleemloos met Apple producten aan de slag kunnen. Denk bijvoorbeeld aan financieringsopties, technische planning, bijscholing en campusoplossingen.

Financiering

Apple Financial Services

Ons Apple Education Finance Program brengt betaalbare oplossingen binnen handbereik voor onderwijs, onderzoek en de dagelijkse gang van zaken op de campus. Ontdek hoe je Apple producten op een simpele en voordelige manier binnen je instelling kunt introduceren.

Meer informatie

“Dankzij het financierings- en leaseprogramma van Apple konden we een flexibel plan maken om al onze gebruikers van de nieuwste Apple technologie te voorzien. En het mooie is, dat het met deze opzet nog vele jaren betaalbaar blijft.”
Chris Boniforti, Chief Strategy and Technology Officer, Lynn University

Technische planning
en diensten

Apple Professional Services

Apple Professional Services helpt instellingen met het plannen, integreren en implementeren van Apple technologie. Dat kan zijn in de vorm van technische ondersteuning, projectbeheer of hulp bij de implementatie. Zelfs het leveren van fulltime projectmedewerkers behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

AppleCare-producten

Met AppleCare-producten heb je altijd en overal toegang tot de kennis van Apple experts voor je docenten, medewerkers en studenten. De hulp loopt uiteen van technische ondersteuning tot hardware­reparaties en software­ondersteuning.

Meer informatie

Leiderschap en coaching

Apple Professional Learning

Onze experts verzorgen coaching en begeleiding om je instelling te helpen met bijscholing en het plannen van leerdoelen.

Meer informatie

“De experts van Apple hebben ons geholpen bij het realiseren van ons initiatief voor studentgericht onderwijs en het vergroten van de betrokkenheid. Doordat ze zo goed samenwerkten met ons team, hebben we razendsnel stappen kunnen zetten.”
Dr. Scott Bevins, Associate Provost for Information Services en CIO,
The University of Virginia’s College at Wise

Ga vandaag nog aan de slag.

Ons deskundige team laat graag zien hoe Apple producten kunnen bijdragen aan de doelen van je instelling.

Neem contact op met Apple Education via 0800 998 46

Shop voor je instelling.

Neem contact op met een Apple Education Specialist voor hulp met producten en oplossingen.

Zoek een Apple Education Specialist

Shop voor jezelf.

Profiteer van korting voor docenten, medewerkers en (ouders van) studenten.

Bespaar op Mac en iPad

Ontdek meer over Apple en hoger onderwijs.