Doceer.

Innoveer. Inspireer.
Iedere keer weer.

Vrijwel alles gaat anders in deze tijd. De technologie van Apple is gemaakt voor innovatie, voor het stimuleren van ideeën en het doorbreken van grenzen. Krachtige hardware en intuïtieve software werken perfect samen. Docenten en ander onderwijs­personeel kunnen studenten zo optimaal in staat stellen om de wereld te verkennen, te onderzoeken en misschien zelfs te veranderen. Waar ze ook zijn.

Innovatie in actie

Zet de hele campus op voorsprong.

Onderzoek. Voer experimenten uit. Verzamel en analyseer gegevens. Vind oplossingen voor de urgentste problemen van deze tijd.

De academische wereld. Transformeer leer­omgevingen. Stel boeiende colleges samen. Inspireer je studenten om alles uit zichzelf te halen.

Sport. Verleg grenzen. Houd statistieken bij en blessures onder controle. Haal betere scores.

Bekijk succesverhalen

Producten en platforms

Het beste.
Voor hun beste werk.

De kracht en flexibiliteit om je docenten bij elk doel te ondersteunen – en om studenten te inspireren hun doelen te halen.

MacBook Pro. Meer power maakt nog meer mogelijk. Bergen data verwerken. Visuele kunststukjes leveren. Verbeelding verklanken. Studenten opleiden voor hun droomjobs.

Krachtpatser. Razendsnelle processors verwerken intensieve workloads. Heel veel geheugen voor soepel multitasken. Genoeg opslag­ruimte om altijd de hele bibliotheek bij je te hebben.

Supercompatibel. Werkt op een manier die werkt voor jou. Compatibel met de apps en software die cruciaal zijn voor jou. Makkelijke samenwerking op de campus, of waar ook ter wereld.

Indrukwekkend Retina-display. Aangenamer voor je ogen. Nog sneller renderen. Levensechte kleuren voor realistischere face-to-face verbindingen. En een helder display dat recht doet aan je projecten.

Vergelijk alle Mac-modellen

“Meer dan ooit is het nu essentieel dat onze studenten, docenten en onderzoekers creatieve probleem­oplossers zijn. Daarom geloven wij in Mac. Het is het beste hulpmiddel om mogelijk te maken wat onmogelijk lijkt.”
Dr. Tony Allen, hoofd van de Delaware State University

iPad Pro en Apple Pencil. Hou je gedachten bij. Laat je lessen van het scherm spatten. Teken je speltactiek uit. Schets een gedachte die tot een doorbraak leidt.

iPad Pro. Een magisch stuk glas, ontworpen om alles te kunnen. En nog veel meer. Vlot van les naar les. Multitasken met professionele apps. Waar je ook werkt.

Apple Pencil. Corrigeer en noteer tot op de pixel nauwkeurig. Pen je ideeën neer zoals ze bij je opkomen. En breng je visie overal tot leven.

Magic Keyboard. Toetsen met achtergrond­­­­verlichting en een handig trackpad maken het typen gemakkelijk. Waar je ook bent. Vind jouw perfecte hoek met het zwevende design.

Vergelijk alle iPad-modellen

“Met het Digital Wolf Pack-initiatief met iPad leggen we de basis voor een toekomst waarin elke student op alle fronten succes kan boeken.”
Brian Sandoval, President, University of Nevada

Apple TV en AirPlay. Praktisch overal. Trek hun aandacht. Geef hun verbeelding vleugels. En geef een nieuwe invulling aan de collegezaal. Deel je ideeën met de rest van het lokaal – of met de rest van de wereld.

Grootse samenwerking. Met Apple TV kun je allerlei dingen laten zien, van je nieuwste lessen tot fraaie presentaties.

Draadloos. Met AirPlay. Creëer nieuwe fascinerende lessen, zonder kabels. Via AirPlay wordt jouw scherm gestreamd.

Content in overvloed. Met toegang tot steeds weer nieuw materiaal hou je je colleges actueel en zorg je dat studenten op de hoogte blijven.

Lees meer over AirPlay

“Apple TV heeft een centrale plaats in al onze leerruimtes. Onze studenten en docenten beschikken zo over de flexibiliteit om op dynamische en boeiende nieuwe manieren samen te werken, les te geven en te leren.”
Dr. Kevin Ross, hoofd van de Lynn University

IT en implementatie

Snel uitgerold.
Makkelijk uit te breiden.

Apple producten implementeren in je instelling is in principe net zo makkelijk en intuïtief als het gebruik van de tools zelf. Wij kunnen je IT-team helpen om devices en configuraties te beheren, gegevens te beveiligen, en apps en content te distribueren. En door de flexibele implementatie­modellen kan de IT-afdeling er sneller dan ooit voor zorgen dat docenten, ondersteunend personeel en studenten aan de slag kunnen.

Lees meer in de Implementatie­­handleiding voor het onderwijs

Lees meer over Apple School Manager

Op de campus

Til hoger onderwijs naar nieuwe hoogten.

Ontdek wat er met technologie van Apple allemaal mogelijk is op een campus.

University of Kentucky

Studenten van nu krijgen de opleiding van morgen.

Van boeiende digitale ervaringen in de klas tot baanbrekend veld­onderzoek. De University of Kentucky ziet hoe belangrijk gelijke toegang tot technologie in het hoger onderwijs is, en wil iedereen een inclusieve ervaring en kans op succes bieden.

De waarden van Apple

Onze inzet voor mensen en voor de planeet.

Ongeëvenaarde privacy. In elk Apple device zijn krachtige privacy­features ingebouwd om je data te beschermen en je de controle over je gegevens te geven.

Meer informatie

Een kleine voetafdruk. Elk Apple product wordt zo milieu­vriendelijk mogelijk ontworpen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties, de levensduur of de materiaalkwaliteit.

Meer informatie

Toegankelijk voor iedereen. Elk Apple product heeft ingebouwde toegankelijkheids­­features, zodat alle mensen op de campus kunnen leren, creëren en doen wat ze willen.

Meer informatie

Haal Apple

naar je campus.

We staan klaar om elke instelling de baan­brekende mogelijkheden van Apple technologie te laten ervaren. Ons team van gedreven experts helpt je de beste producten en diensten te vinden om je doelen te bereiken en je visie te realiseren.

Meer informatie

Het succes van studenten Ontdek hoe jouw instelling Apple producten kan inzetten zodat studenten goede resultaten boeken in een hybride leeromgeving.

Download de gids (pdf)

Apple Financial Services Ons team kan je helpen je budget te maximaliseren en een realistisch financierings­plan op te stellen dat past bij de doelen van je instelling.

Meer informatie

AppleCare-producten Eén plek voor technische ondersteuning door Apple deskundigen, Apple hardware­­service en softwaresupport.

Meer informatie