Panyapiwat Institute of Management Demonstration School
Nonthaburi, Thailand

De hulpbronnen van Apple Professional Learning inspireren lessen en
ondersteunen leerlingen.

1:1 iPads voor
leerlingen
1:1 iPads voor
leerkrachten
100% erkende Apple Teachers

Leerkrachten van de Panyapiwat Institute of Management Demonstration School maken op een creatieve manier gebruik van technologie om boeiend onderwijs te geven. Daar krijgen ze ook erkenning voor: elke leerkracht van deze school is een gecertificeerde Apple Teacher en kan badges verdienen via het kosteloze Apple Professional Learning-programma. In dit programma doen leerkrachten basis­vaardigheden op voor iPad en Mac, en leren ze werken met Apple apps die speciaal voor het onderwijs zijn ontwikkeld. Zoals de Schoolwerk-app, waarmee leerkrachten eenvoudig en in real time kunnen samen­werken met individuele leerlingen. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen zich gezien, gehoord en verbonden voelt.

“Door onze inzet voor professionele ontwikkeling worden docenten op deze school een voorbeeld voor andere leerkrachten in Thailand. Het is motiverend omdat ik weet dat we zo andere scholen helpen, en daarmee ons land nog beter maken.”
Prawit Srinongwa Adjunct-directeur, Panyapiwat Institute of Management Demonstration School

Leerkrachten voeren innovaties door in elk vak. Bij scheikunde­-, natuurkunde- en biologie­lessen wordt praktijk­gericht werken gecombineerd met augmented reality. Leerlingen gebruiken iPad om onderzoek te doen naar onderwerpen, anatomie te visualiseren en analyses uit te voeren in het lab. In de wiskundeles gebruiken leerlingen animaties in Keynote om de logica achter vergelijkingen beter te herkennen en te begrijpen. En iedereen krijgt de kans om deel te nemen aan buiten­schoolse activiteiten waarbij de focus ligt op creatief denken en probleem­­oplossend vermogen. Zo kunnen leerlingen bijvoorbeeld lid worden van de Swift Coding Club om te leren hoe ze apps kunnen ontwikkelen.

“Onze leerkrachten moedigen leerlingen aan om hun zelfvertrouwen op te bouwen en hun volledige potentieel te verkennen”, zegt school­directeur Anchalee Phuprasert. “Door onze leerkrachten te trainen in werken met iPad, kunnen leerlingen hun ideeën tot leven brengen en hun passies ontdekken. Dat vinden we heel belangrijk.”

ALLE VERHALEN

Leerlingen op elk niveau succesvol maken.

Ontdek alle succesverhalen

Apple en het basis- en secundair onderwijs

De producten en informatie­bronnen van Apple zijn ontworpen om leren persoonlijk, creatief en inspirerend te maken.

Meer informatie