Melissa, Genius på Apple Store, i butikens tillbehörsavdelning.

Rädda dagen för någon och upptäck att det faktiskt förgyller din egen.

Du kanske börjar som Technical Specialist och felsöker mobila produkter eller blir Genius och sysslar med mer specialiserad reparation. Oavsett vilket får du kombinera ditt intresse för teknik med din personliga prägel och ge kunderna den där fantastiska upplevelsen som bara Apple kan erbjuda. Det spelar ingen roll om du jobbar heltid eller deltid. Varje kundsamtal visar tydligt att du inte bara ger teknisk support – du ger personlig support.

Jeronimo, en Technical Specialist, pratar med två kunder på Apple Store.

Jeronimo är specialist på både teknik och människor.

När Jeronimo intervjuades för en tjänst hos oss insåg han att personligheten var viktigare för den här rollen än all hans digra tekniska erfarenhet. Sedan den dagen har han tagit till vara på alla möjligheter till utveckling – såväl coachning som mentorskap har vässat hans färdigheter – både i stunden och för framtiden. Nu känner Jeronimo att det är hans tur att ställa upp för andra: ”Cheferna här påminner om min datalärare på high school som uppmuntrade mig att utforska mitt intresse för teknik. I min roll försöker jag att inspirera andra på samma sätt.”

Visa lediga Technical Specialist-jobb

Jeronimo skapar kontakter.

Melissa är ett Genius – som lär sig nya saker varje dag.

Melissa har alltid ansett sig vara bättre på människor än på teknik, men sedan hon började på Apple har hon fått självförtroendet att lära sig nya saker varje dag. Hon har nu lärt sig våra produkter utan och innan tack vare uppbackning från teamet och extra teknisk utbildning. Melissa är nu certifierad att reparera Apples hårdvara men merparten av hennes arbete går ut på någonting som hon gillar ännu mer, nämligen kundupplevelser. ”Folk gör så mycket med våra produkter idag, så när jag visar dem hur de kan få lite bättre kontroll över sina enheter känns det som att jag ger dem lite mer kontroll över sina liv. De blir så tacksamma och det känns väldigt bra.”

Visa lediga Genius-jobb

Melissa lär sig om så mycket mer än teknik.

Se filmen om Melissa.

Technical Support-roller inom Apple Retail

Se vilken roll som bäst passar dina erfarenheter.

Technical Specialist: heltid och deltid

Vi ger dig den utbildning du behöver för att kunna se till att nya ägare kommer igång och hjälpa befintliga ägare att felsöka sina mobila enheter. I den här rollen behöver du inte reparera hårdvara. Du står för kundens personliga kontakt med Apple. Du är empatisk, vänlig och uppriktig – det här handlar mer om att återupprätta förtroenden än om att reparera teknik. Du får större teknisk kunskap genom handledning av erfarna Genius-tekniker och butiksledningen ger dig förutsättningar att utvecklas på ett yrkesmässigt plan. På Apple finns det alltid något nytt att lära sig och alla i teamet jobbar aktivt med att stärka varandra.

Genius: heltid och deltid

Använd din sociala kompetens och problemlösningsförmåga så att du snabbt löser kundernas tekniska problem av alla slag. Som Genius är du certifierad att reparera Mac-datorer och mobila enheter samtidigt som du också kan erbjuda praktisk teknisk support. Du uppdaterar kontinuerligt din tekniska kunskap och utbildar dina teammedlemmar i tekniska frågor. Cheferna deltar aktivt i din professionella utveckling så du får även möjlighet att stärka din yrkesmässiga potential. I slutändan handlar det om att berika våra kunder genom att ge dem den där fantastiska upplevelsen som bara Apple kan erbjuda.